sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Taistelu tuulimyllyjä vastaan..

Jäynän kanssa ollaan nyt ahkerasti treenattu kisoja varten (iik, vajaa 2 viikkoa aikaa!), ja mukavasti alkaa uusia ongelmia aina putkahdella kun edelliset on saatu korjattua. Noh, mikäs siinä.

Seuraaminen menee kerta kerralta paremmin, käännökset voisivat olla parempia (se pärkkeleen takapää!), mutta niitä ajattelin hinkata sitten viikon päästä enemmän, nyt keskitytään paikkaan ja vireeseen.

Jäävissä maahanmeno ihan ok, perushuttua. Voisi olla nopeampi, mutta voisi se olla hitaampikin. Katsotaan mitä keksitään. Seisomisessa pysähtyminen parantunut vähän, mutta Jäynällä on rasittava tapa venyttää itseään viiiiiieeeelä vähän pysähtymisen jälkeen, ja lopulta meinaa sitten ottaa yhden askeleen lisäksi. Argh. Ei kiva. No, katsellaan jos takapalkka tekisi ihmeitä.

Nouto. Siitä en edes viitsi sanoa mitään. Treenattava. (Pirun hidas ja huono!)

Estehyppy on nyt alkanut jo toimia, istuminen onnistuu suht hyvin vaikkakin hitaasti (MENTAL NOTE: Älä ikinä enää opeta hyppyn jälkeistä seisomista pallolla.). Joskin Jäynä keksi tänään parin toiston jälkeen etten voi varmasti tarkoittaa, että sen pitäisi hypätä käskyn kuultuaan. Minähän vaan testaan sakemannin silmiintuijottamisen kestävyyttä, am I not? Joo..

Jotain positiivista: luoksetulon pysäytys on jopa ihmeen nopea. Tosin luoksetulon vauhti ei ole. Argh!

Olikohan niitä muita liikkeitä enää? Niin joo, paikallaolossahan ollaan tosiaan piilossa. Oli hyvä tajuta se tuossa pari päivää sitten.. Niin ja J ottaa häiriötä liikkurista.

Miten musta tuntuu että ollaan taas liian heikolla osaamisella menossa kisaamaan?

Ja Elli sitten taas..

Seuraaminen menikin pitkään ihan liian hyvin. Tänään neiti sitten keksi, että käskyn kuultuaan sen täytyy jäädä paikoilleen istumaan. Hyyyyyvin rasittavaa. Noh, asiasta keskusteltiin, tultiin yhteisymmärrykseen ja nyt illalla homma näytti ihan hyvältä taas. Aamulla tosin oltiin hallilla, en tiedä vaikuttiko se jotenkin. Jos tää kaveri on semmonen "kyllä se kotona osaa" -tyyppi? :D

Jäynä ja Elli on harjotelleet 2x2 keppejä, ja tulokset on yllättäneet mut täysin. Jäynä tajuaa hommaa jo, kun taas Ellillä ei ole hajuakaan. Mä jotenkin odotin täysin päinvastaista tilannetta. :D

J kävi Seinäjoella taas kerran treeneissä, ja tällä kertaa oli mukana kaikki 7 projektisakemannia, ja vain 3 ohjaajaa. Siinä sitten lenneltiin ympäri liukkaita halleja, itse ohjasin Jäynän lisäksi kahta muuta jättiläistä. Pojat oli oikein innokkaita, ite en niinkään kun lentelin välillä perässä kuin leppäkeihäs. Niin ja nuohosin lattiaakin välillä. Noh, mitäs pienistä. Muilla oli ainakin hauskaa. ;D Nyt on sitten niska ja selkä mukavasti jumissa.. Mutta tulipahan itsellekin kokemuksia lisää, sen verran erilaisia ohjattavia kaikki olivat.

Emppu on harrastanut matalia agilityesteitä, ja hyppytekniikasta huomaa että selkä on edelleen vähän huonona. Hierojalle siis mentävä jälleen..

2 kommenttia:

  1. Mä en usko että Jäynä on noin surkea, vaadin todisteita :). Videoita kuvamaan siitä!

    VastaaPoista
  2. Häähää, sunki on pakko päivittää! (kato elmon viesti) Ja kuvan pöllit vaik picasasta jos se konees on kummallinen.

    VastaaPoista