tiistai 24. helmikuuta 2009

Lomaillen

Viime viikko meni kovassa tohinassa kennelvuorossa, hommaa riitti siihen malliin ettei blogin päivittäminen oikein maistunut. Nyt on sitten ensimmäinen lomapäivä takana, ja pari vielä jäljellä. Tänään ei vielä päästy hallille treenaamaan (pesin mattoja illan, IHAN OMIN KÄSIN!!), mutta huomenna olisi aamupäivästä tarkoitus lähteä kauhuklaanin kanssa sinnekin. Jäynällä olisi opetaltavana ruutu, tunnistusnouto sekä hyppynouto, näin noin niin kuin ensimmäisenä. Sitten olisi tietenkin vielä loputkin voittajaluokan liikkeet..

Treenien sujumisesta riippuen saatetaan olla menossa huhtikuussa vielä tokoilemaan sinne voittajaan, kun nyt kerran avoinkin läpäistiin. Ja silloin saattaa sitten olla ne hakukokeetkin edessä. Estenoudot ja eteenmeno odottavat vielä aloittelemista.

Ellin seuraaminen meni viikossa aika hyvin persiilleen, nyt se edistää ja painaa kuin mikäkin.. sakemanni? :D Palataan siis taas paikan vahvistamiseen.. Uuden tempunkin se on oppinut, nimittäin kierimisen. Hyvä minä, kerrankin oon jaksanut jonkin tempun opettaa! Satun olemaan mahdottoman laiska opettamaan ns. turhia liikkeitä.

Niin joo, jos joku sattui odottamaan tarkempaa selostusta tokokokeestamme:

Paikalla makaaminen: 10
Jäynän viereiset koirat alkoivat pöhistä hiljaisessa hallissa kuuluneen kolahduksen jälkeen, mutta J ei onneksi ottanut häiriötä niistä.
Seuraaminen: 9
Painoi ja viimeinen istuminen hidas. Oikeasti J oli täysi lahna normaaliin verrattuna (sinänsä hyvää tokoseuraamista), eli edelleen ottaa hirveästi painetta minusta kokeessa.
Maahanmeno: 9
Saisi olla nopeampi, reagoi käskyyn heti mutta hidastelee lopussa (joskin Jäynäksi hyvä).
Luoksetulo: 9
Pysähtyy hyvin, sivulletulo hieman vino.
Seisominen: 9

Jäynä ennakoi äärettömän paljon, hidasteli ennen lo:n käskytystä, ja pysähtyi lo:n käskystä.. Wtf??
Noutaminen: 8½
Yllättävän hyvä, vaikka kapula jäi liian lähelle -> J otti tullessa vain pari laukka askelta ja sitten ravasi pari. Koski rintakehällä luovutuksessa, hyvä sivulle siirtyminen. Olin positiivisesti yllättynyt. :D
Kauko-ohjaus: 8½
Tässä ei pitänyt olla ongelmaa.. Mutta J:ltä jäi ensimmäinen istu-käsky kuulematta, joten siihen kaksoiskäsky. Argh.
Estehyppy: 8
Mennessä osui hieman hyppyesteeseen. Tässäkään ei pitänyt olla ongelmaa..
Kokonaisvaikutus: 10
Omaan silmään J oli laama koko kokeen ajan, ihanaa..

Pisteitä siis tosiaan se ½ alle kunniapalkinnon, 179½. No mutta, se siitä. Josko tuon saisi joskus vielä hyvään vireeseen kisoissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti