maanantai 18. helmikuuta 2013

5kk kilahti ikää mittariin!

Ellin ja Taron lapset täyttivät tänään jo 5kk! Toisaalta tuntuu, että miten Tälli voi olla _vasta_ 5 kuukauden ikäinen, kun sehän on ollut täällä jo ikuisuuden. Se on niin nätisti humpsahtanut tähän laumaan, ja nyt kun on jo käytöstavatkin suurin piirtein hanskassa, niin jotenkin ei uskoisi että se on vasta noin pieni. :)

Tehdäänpä pieni kuvavertailu, ylemmässä kuvassa Tälli on 4kk ikäinen, ja alempi on otettu tänään.

Ja laitetaanpas vielä pään verrokkikuvat:


Voisi sanoa, että Tälli on vihdoin alkanut hieman miehistymään! :D

Painoa pikkumiehellä on tällä hetkellä n. 21-22kg, korkeutta voi vain arvailla kun mittaa ei ole. Ei mitenkään ylikorkea tai -matala ikäisekseen, ja aika kevyt rakenteeltaan (vaikka tuo viimeisin kuva ehkä vähän hämääkin). Semmoinen sporttipoika hulmuturkilla. :D

Viimeaikoina ollaan treenailtu tottista sekä henkilöetsintää sisätiloissa, seuraavaksi olisi tarkoitus laajentaa vielä ruoan etsimiseen sisälla. Pinnoilla ja erilaisilla alustoilla kulkeminen on sujunut ainakin toistaiseksi hyvin, ja rappusten kulkeminen tuntuu olevan Tälli bravuuri jolla se leijailee aina kun vain mahdollista. Tällin kanssa on todella mukava tehdä hommia, sen mielestä kaikki on SIIIISTIII ja ruoka varsinkin on äärimmäisen hyvä motivaattori.

Urokseksi se on yllättävän ketterä, ja Kiusan kanssa leikkiminen sujuu todella näppärästi. Muutenkin nuo tulevat Kiusan kanssa todella hyvin toimeen, lumi vaan pöllyää kun älyköt painavat menemään.

Aina välillä sitä oikein havahtuu kun huomaa kuinka paljon Tälli muistuttaakaan Elliä, varsinkin naamasta. Pomppugeeni on myös periytynyt äidiltä pojalle. :P Tälli on nyt aikas pitkälti saman kokoinen kuin Elli silloin kun se minulle 9kk ikäisenä, eli eiköhän tuosta ainakin emäänsä isompi kasva. :D

Tällin pää tänään:



Viikonloppuna nähtiin taas Mortti-veljeä sekä tietenkin Lahja-siskoa, ja olihan se taas hauskaa huomata kuinka nämä ovat toisaalta niin samanlaisia, mutta toisaalta taas sitten hyvinkin erilaisia. Hyvin huomaa kuka on perinyt mitäkin vanhemmiltaan niin luonteen kuin rakenteenkin suhteen! Tässä ainoa lähes onnistunut potretti porukasta:


Arvatkaa itse kuka on kukin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti