maanantai 5. tammikuuta 2009

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

.. näin hieman myöhässä. :D

Nyt on Elli sitten parisen viikkoa täällä asustellut, ja elämä alkaa normalisoitua pikkuhiljaa. Alkuun meni yöt kitistessä ja hengitellessä (ulkokoiralla aikas kuuma sisällä), mutta nykyisin elo sujuu jo hyvin. Elli on äärimmäisen energinen ja sosiaalinen koira, joka osaa tehdä pahojaan niin suloisesti ettei sitä meinaa viitsiä kieltää ollenkaan. ;) Lelli-Elli -lempinimi onkin kovassa käytössä!

Jäynä on aivan rakastunut uuteen tulokkaaseen, ja ne painisivatkin aivan jatkuvasti jollei niiden yhteiseloa hieman rajoitettaisi. Emppu ei ole niin otettu Ellistä, mutta kovasti se on jo oppinut milloin kannattaa käydä varastamassa Ellin luut sen häkistä..

Elli on pieni, jättikelpien näköinen eläin, joka aiheuttaa vierailijoille mustia silmiä (pomppupomppupomppu..). Siitä ei ole pahemmin edustavia kuvia, sillä se ei pysy hetkeäkään paikoillaan. Mutta jos sattuu onni suosimaan niin, että se hetkeksi pysähtyisikin, niin edustavaa siitä ei silti saa. Esimerkki tuolla oikeassa reunassa alhaalla. :D

Siispä tässä profiilikuva linkitettynä, kuvittele se mustaksi ja vähän isommaksi: klik. Ja tässä vielä nukkumiskuva, jatka kuvittelua: klik . :D

Hyvänmieleneläin johon ei voi olla ihastumatta. <3

No niin, sitten poikiin. Emppu on läski. Totesin sen tuossa eilen, kun oikein kunnolla aloin sitä tutkimaan. No, fiksuna ostin sille jo viime viikolla ensimmäistä kertaa senior-ruokaa, joten ehkäpä se tästä alkaa laihtua hissukseen. Jos sitä taas muistaisi, ettei snautseri tarvitse ruokaa samaa vertaa kuin yli 65cm korkea, kasvuikäinen sakemannipoika.. Mutta kun se pari desiä per kerta näyttää niin vähältä. :D

Jäynä on myös hengissä, keräilee kuntoa nyt kun täällä on hyvin lunta. Avoimen liikkeistä olisi vielä opeteltavana seisominen (ei, se ei vieläkään osaa sitä..) sekä luoksetulon pysäytykset, hypyn istuminen pitäisi saada tuhat kertaa nopeammaksi (ei ehkä olisi kannattanut opettaa hypyn jälkeen seisomista pallon avulla..) ja nouto varmemmaksi.

Ja se seuraaminen.. Onnistuin sen niin mukavasti pilaamaan, kun BH-koetta varten piti hinkata kestoa. Ollaan siis palattu taaksepäin, haetaan nyt vain intoa hommaan. Kyllähän tuo teknisesti menee edelleen oikein, mutta se tekemisen tuntu puuttuu. Tai no, nyt ollaan jo selvästi menossa parempaan suuntaan.

Loman aikana ollaan tehty naksujuttuja, enimmäkseen kosketusalustaa kaikille. Jäynälle myös sisätiloissa henkilöetsintää (tai no, tyynyyn kiinnikäymistä) ja Elli on opetellut istumaan ja menemään maahan käskystä. Seuraavaksi opetuksen alle tulee sivulletulo takaata kiertäen.

Niin joo, ja kerrankin mulla on koira, joka ei vedä hihnassa! Elli, kaikesta vauhdikkuudestaan huolimatta, ei vedä remmissä. Se kun ei ole koskaan oppinut sitä.. Katotaan pystynkö pitämään sen sellaisena loppuun asti. ;) Ellinhän olisi näillä näkyminen sitten tarkoitus lähteä elo-syyskuun aikana tänä vuonna. Ehkä sitten sen jälkeen kolmas kerta toden sanoisi, ja saisin vihdoin hommattua sen ihan oman sakemannin pennun. :D

(Niin joo, ja ihmetelleille: blogi oli hetken salasanan takana, sillä tarkoituksenani oli väsäillä ulkoasujen kanssa itsekseni. No, koska siitä ei tullut niin hienoa kuin olisin halunnut, vaihdoin toisenlaiseen valmiiseen pohjaan, ja nyt tänne on taas vapaapääsy. :))

2 kommenttia:

  1. Vauhdikasta ja onnistunutta vuotta koko jengin kanssa :).

    Elli kuulostaa vähintäänkin mahtavalta :).

    VastaaPoista
  2. mää tein kans blogin. linkitin teidät!:)

    VastaaPoista