torstai 22. tammikuuta 2009

Hellurei ja hellät tunteet.

Pahoittelen jälleen pitkää päivitysväliä, mutta ovat nuo kouluhommat pitäneet (muka) vähän kiireisinä. Ja nyt on sitten ahdistuskin alkanut hiipiä arkeen, kirjoitukset lähestyvät vähän turhankin nopeaa tahtia. Vasta eilenhän niihin oli pari kuukautta aikaa..? Tässä tänään taas totesin, että kirjoitusten lähestyessä alkaa esim. englannin kuuntelut mennä aina vain huonommin ja huonommin. Ja se perhanan tekstitaidon koe, jossa pitäisi osoittaa syvällistä ajattelua. Näillä aivoilla?

No niin, sitten mielenkiintoisempiin asioihin. Ellillä alkaa olla hanskassa istuminen ja maahanmeno (kokeilin nopealla tahdilla käskyttäen, yllätti muuten aika positiivisesti!), sivulletulo on vielä vaiheessa edelleen. Perusasennossa pysymistä ollaan harjoiteltu ohjaajan liikkuessa (yrittäkää ymmärtää mitä meinaan), ja neiti on alkanut oivaltaa mitä haetaan takaa. Ollaan myöskin keskusteltu EI-sanan merkityksestä, ja aika nopeasti sekin homma alkoi pyöriä toivotulla tavalla. Vieläkin jaksan toistella kuinka erilainen tämä otus onkaan poikiin verrattuna..

Jäynä on harjoitellut liikkeestä seisomista ja luoksetulon pysäytystä, homma alkaa olla sillä mallilla että ehkäpä sitä sinne kisoihin uskaltaisi lähteä vajaan kuukauden kuluttua. Hyppyä ei olla päästy harjoittelemaan ollenkaan, mutta täytyy yrittää soveltaa omia harjanvarsia ja tuoleja siinä hommassa tuossa ensi viikolla (koeviikolla tunnetusti keksii monia asioita, joita tekee mielummin kuin että lukisi kokeisiin..). Kuonokoppaan olen myös poikaa totuttanut, ja ihan hyvin sekin homma on lähtenyt käyntiin. Uskottavuus nousee kymmenkertaiseksi heti kun koppa on päässä. :D

Jäynän kanssa ollaan myös harjoiteltu sisällä esine-etsintää, ja viime viikonloppuna käytiin Seinäjoella poliisisetien kanssa treenaamassa jossain isossa tehdashallissa tms. Homma toimi niin kuin aina ennenkin..

Niin ja viikonloppuna kävin myös hakemassa kotoa Keravalta uuden perheenjäsenen: Pikku-Escorttini poistuttua keskuudestamme on ollut auton paikka tyhjänä. Passatti alias Synti pääsi nyt sitten etelästä tänne kylmään pohjoiseen (juu, kaikki Jyväskylän yläpuolella on Lappia! :)), ja nyt on sitten ainakin TILAA (farmari). Ihanaa! Synnistä laitan kuvan sitten joskus kun päästään perhepotretti ottamaan.

Emppu nukkuu, syö ja piereskelee. Hyvin hyödyllinen otus. :D No ei, ollaan me kaukokäskyjä E:n mielenvirkistykseksi harjoiteltu, kuin myös kuonokoppaa sai herra kerran kokeilla. Niin ja trimmiä se olisi vailla. Anyone?

Siinäpä tällä erää, pahoittelen äärimmäisen epäselvää tekstiä, mutta kahden viimepäivän aikana tehdyt ruotsin aineet ovat vieneet viimeisetkin aivosoluni mukanaan. Jag måste gå nu. Siinon mun ruottintaidot..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti