keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Purraan ja poseerataan

Tuossa toissaviikolla käytiin taas vähän kuvaamassa koiria. Hyvin paloi allekirjoittaneella niska, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja aurinkorasvaahan ei tullut taas käytettyä. Mikä siinä onkin, että joka vuosi käy sama juttu? Tyhmästä päästä kärsii nahka.. Tällainen lauma käytiin kuvauksissa läpi, hyvinhän siinä pari tuntia pyörähti.


Tässä kuvat Kiusasta ja Tällistä:








Kiusa täytti muuten 5.5.2013 jo neljä vuotta! Naama sillä on jo aikaa sitten harmaantunut, eli voisi tuota vanhemmaksikin jo luulla. :D

Pari viikkoa sitten käytiin myös vihdoin avaamassa purutreenit tältä vuodelta Kiusan (ja Tällin) kanssa Lieksassa. Kiusa näytti yllättävän hyvältä, huomaa että ikä on tuonut hommaan varmuutta. Pientä sikailua oli selkäkuljetuksessa ilmassa, mutta eiköhän se siitä kunhan saadaan treeniä taas alle. Kiusallahan on siis 16.6. kakkosen koe, että ihan hirveästi aikaa ei enää ole, mutta sillä mennään. Itsehän olen tuolloin Itävallassa, ja Kiusa lähtee kokeilemaan koetta lainaohjaajalla. Tämä keksittiin myös pari viikkoa sitten, että saa nähdä mitä näillä vähillä treeneillä ehditään. :D

Jälkeä ei olla valitettavasti ehditty ajaa niin paljon kuin olisin halunnut, ihan vain siksi kun sille ei ole ollut aikaa. Noh, isännällä alkaa onneksi ensi viikosta kesäloma, niin ehditään vihdoin Kiusan kanssa treenaamaan. Heinäkuuhun on sitten varattu seuraava koe, joko kakkonen uudestaan tai parhaimmassa tapauksessa oltaisiin sitten jo kolmosessa. :) Saapa nähdä, jälki on oikeastaan jälleen se epävarmin osa-alue.. Pitäisi vaan päästä ajamaan jälkiä _paljon_.

Tälli pääsi myös tuolloin Lieksassa ensimmäistä kertaa työskentelemään maalimiehen kanssa. Tyynyyn se on purrut jo pari kertaa aiemmin, ja toisella kierroksella siirryttiinkin sitten jo käyttämään hihaa. Ja hyvin se Tälli veti! Se vaikuttaa tällä hetkellä todella hyvältä, todella omaan mieleen oleva koira. Nyt vaan jännitetään miten käy, kun ikää tulee lisää ja treenejä saadaan alle enemmän..

Tässä pari huonolaatuista kuvaa:





Tottiksessa on nyt Tällin kanssa opeteltu perusasentoa sekä takapään käyttöä, ja pikkuhiljaa alkaa T:n päässä herneet kohdata. Tähän voisin taas todeta että tykkään siitä vaan niin älyttömästi, sen kanssa on mahtavaa treenata tottista!


Tässä kaikki tältä erää, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti