keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Häivytystä.



Jäljestämistä ollaan nyt jatkettu, ja nyt on iskenyt jonkinlainen stoppi edistymiselle. Kiusa toistaa samoja virheitä jatkuvasti ja itse yritän olla sekoittamatta koiraa enemmän. Saa nähdä mitä tästä tulee, jotain pitäisi keksiä..

Vaikka hampaat lähtivät vaihtoon jo varhaisessa vaiheessa niin nyt ei ole hetkeen lähtenyt yksikään mihinkään suuntaan. Ja mä kun toivoin että olisi tähän mennessä jo kaikki vaihtuneet. :D

Mitään sen suurempaa ei ole tässä hetkeen tapahtunut, Empun kanssa nuo tykkäävät juosta tuhatta ja sataa, ja Kiusa alkaa pikku hiljaa jopa pääsemään Empulta karkuun. Vaikkei Emppu jaksakaan katsoa Kiusaa yhtään sisätiloissa niin hyvin nuo leikkivät pihalla. Lehmiä pääsivät kaverukset taas moikkaamaan viime viikonloppuna, ja yhtä jänniä olivat edelleen.

Ensi viikolla meillä on edessä maisemanvaihdos hetkeksi. Työssäoppimista olisi edessä epämääräinen kasa viikkoja, ja siksi ajaksi muutamme kotia Keravalle. Kiusa pääsee siis tutustumaan vähän kaupunkilaismenoonkin. Veli-Voroa olisi ainakin tarkoitus päästä treffaamaan, ja katsotaan jos K saisi myös maistaa vähän cordenbollie-lihaa. :D





2 kommenttia:

  1. Ha, sä et vaan tiedä millanen peto Prima on :D Ainakin ihmisliha kuuluu sen ruokavalioon - sakemannien makuun ei ole vielä päässyt :) (vitsivitsi)

    Ilmottele miten pääset treenailemaan, en vielä tiedä minä päivänä on agilitytreenejä ja autokouluakin olis tässä tarkotus käydä, mutta eiköhän me ehditä. Saat opettaa Ritalle esineruudun :)

    VastaaPoista
  2. kauhee pentukuume iskee vaikka toi oma on kuukauden nuorempikin kun Kiusa. Mutta nyt iskeekin pintaan sakemannikuume. Sulla on kyllä melekosen komea pentu, ihana lukea jonkun suurinpiirtein samanikäisen treenailua!

    VastaaPoista