torstai 20. marraskuuta 2008

Homma hanskassa, hanskat hukassa.

Jopas taas on hetki pyörähtänyt.. Jäynä kituuttaa tällä hetkellä kennelyskän kanssa, yskiikröhii aina hetkittäin. Emppu on ihmeen kaupalla selvinnyt (tähän asti ainakin) ilman yskimistä, mutta kynsien kanssa meinaa taas järki lähteä.. Näin kylmemmillä ilmoilla ne tuntuvat ottavan vähän turhankin paljon osumaa, ja joka pirun vuosi!

Koirasuunnitelmat on viimeisen viikon aikana menneet ihan nurinniskoin ja takaisin samaa vauhtia, positiivisessa mielessä tosin. Kassotaan mitä tässä parin kuukauden sisällä tapahtuu.. ;) (Ja mää vannoin etten mitään narttuja vielä vuosiin kattele..)

Poikien kanssa ollaan treenailtu pikkuhiljaa tunnaria, ja Emppu on yllättänyt oppimisvauhdillaan ja keskittymiskyvyltään. Jäynällä meinaa neljän toiston sarjat olla liiankin vaativia, Empulla taas viisi tai kuusikaan kertaa per sarja ei tunnu missään. Jännä nähdä mikä on lopputulos.

Muutto alkaa olla lopuillaan, hyvin ollaan poikien kanssa kotiuduttu tänne perämettän takarajoille. ;D Lenkkimaastot on paremmat, joskin takapihaa ei enää voi käyttää poikien virkistyskäyttöön.

Kuviakin tuossa eilen tuli otettua (kiitos Lotalle jälleen kameran lainasta ja Marjolle seurasta), nyt saadaan taas vähän talvisempaa tunnelmaa tänne blogiinkin. Lumi ja pakkanen ovat ihan mukavaa vaihtelua, tosin kuin Escortin tankkiluukun kiinnijäätyminen ja jäähuurre ikkunoiden sisäpuolellakin.. Noh, mitäs pienistä. Kun vaan saa pyörän oikeille asetuksille niin saa pieni Fooorti jäädä talviteloille hetkeksi. (Huomatkaa, olen ihan tyytyväinen kun pääsen harrastamaan pian liikuntaa!)

Lukiojakso alkaisi ensi viikolla, äidinkieltä ja englantia pitäisi varsinkin opiskella kun niistä on sitten kirjoitukset alkuvuodesta (tekstitaidonkoe ja kuullunymmärtäminen helmikuussa, loput maaliskuussa). Vois ahdistaa, mutta onneksi ei vielä. Plääh. (Niin ja lukiojakson kaksi ruotsin kurssia, 5 & 6, vaikken ole edes 4:sta vielä käynyt. Ja ykkösen suoritin v. 2005, kolmosen v. 2007 keväällä ja kakkosen v. 2007 syksyllä.. Saa nähdä miten sen kirjoittamisen suhteen käy..)

Tässä pari kuvaa, mää lähren syömään jäätelövä ja kattomaan telkkaria viikon tauon jälkeen. No, melkein viikko.


Tähän sopii: Zen Café - Hontelot Pojat


Emppukin pääsi vauhtiin kynsistä huolimatta.


Jäynä huurteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti